Magento Ondersteuning


Magento onderhoud, ontwikkeling en technische ondersteuning is lastig, omdat Magento zelf een erg geavanceerd systeem is. Ook is het makkelijk om fouten te maken tijdens de verwezenlijking van de website en de verdere ontwikkeling. Vaak hebben ontwikkelaars die de website bouwen onvoldoende kwalificatie en vaak volgen zij geen programmeringsrichtlijnen (soms zijn ze zich er niet eens bewust van!). Dit leidt tot een website die na een aantal jaar bijna onmogelijk te behouden of ontwikkelen is. Sommige website eigenaren hebben een voorkeur voor het opnieuw ontwikkelen van hun website (met data overzet), sommigen hebben de voorkeur om dingen te laten zoals ze zijn, om kosten te besparen. Anderen zijn meer van de aanpassingsbenadering. Al deze methoden hebben hun voor- en nadelen en in ieder geval moet het besluit individueel genomen worden. Toch is elke oplossing, op lange of op korte termijn, redelijk prijzig.
Magento technische ondersteuning door Mage 360

Hoe kunt u dit voorkomen? Door het selecteren van het juiste ondersteunings/onderhoudsteam natuurlijk! Gekwalificeerde ontwerpers kunnen de website controleren op problematische fouten in de code. Zij kunnen potentiële risico’s zien aankomen, een foutloze code produceren en Magento richtlijnen volgen.

Op een Magento platform winkelen kan verschillende problemen opleveren: trage prestaties, verborgen fouten, problematische code, nadelige architectuur, fouten, etc. Dit leidt tot gebruiksonvriendelijkheid en toenemende kosten aan ontwikkeling, omdat iedere verandering meer tijd kost dan zou moeten.

De meeste van deze problemen kunnen worden opgelost. Hoewel in sommige gevallen de ondersteuning van de bestaande website erg onlogisch is, kunnen we dit uitzoeken tijdens Magento oplossingscontrole en vervolgens een passende oplossing bieden. Een Magento onderhoudsplan, aanpassingsideeën of complete herontwikkeling. Voel u vrij om onze Magento klantenondersteuning uit te proberen om uw website gezond te houden en het goed te ontwikkelen.
Magento Ondersteuningspakketten

Soms is het voordelig om een gegarandeerd aantal uren gereserveerd te hebben voor uw website. Als u een bepaalde hoeveelheid werk per maand heeft of u wil dat dit bepaalde werk automatisch gedaan wordt, zonder dat u eraan te pas komt, of u wil dat alleen specifieke ontwikkelaars van ons team aan uw website werken. Typische gevallen daarvan zijn veiligheidsupdates en de website herstellen na een crash of aanval. We bieden maandelijkse pakketten voor een vastgesteld aantal uren en voor speciale operaties (bijvoorbeeld beveiliging gerelateerde klussen) zodat u zich veilig voelt.

//]]>