Magento Prijzen


Vaak wordt ons gevraagd hoeveel een Magento site kost. Ons antwoorden is dan elke keer weer “dat hangt ervan af”. Het hangt af van de hoeveelheid werk, de complexiteit van het werk, de hoeveelheid producten in de database, het aantal mensen dat betrokken is bij het project, beveiliging, SEO en prestatie-eisen, integratie met andere oplossingen, etc. De meeste bedrijven berekenen de Magento prijs gebaseerd op het verwachtte aantal uren maal het uurloon. Natuurlijk kunnen deze prijzen verschillen per locatie van een bedrijf, de marketingpositie van het bedrijf, ambities en interesse in het project of zuinigheid. Geschatte tijd voor hetzelfde project kan ook ontzettend verschillen per bedrijf, afhankelijk van ervaring, kwaliteitsstandaarden en ontwikkelaars kwalificatie. Laten we de belangrijkste factoren op de prijzen voor Magento projecten bekijken:
Aanvankelijke setup en configuratie: dit bevat de opzet van Magento op ontwikkelings en productie servers; soms server configuratie, soms zelfs op uitgebreide wijze (het opzetten van een AWS omgeving, Varnish onderhoud etc.) Afhankelijk van de vereisten kan dit van een aantal uur tot een aantal dagen en soms zelfs weken duren.
Design: u kunt een kant en klaar design kopen voor €100, of u kunt een handgemaakt uniek design bestellen, dat gemaakt is voor uw nichemarkt en huisstijl, met handgemaakte afbeeldingen en een gedetailleerde UX landkaart. Dit kan maanden tot weken duren.
Functionaliteit: hoewel Magento functionaliteit biedt dat aan 99% van alle benodigdheden van de gemiddelde webwinkel kan voldoen, zijn er altijd verzoeken van klanten die extra programmering nodig hebben. Het kunnen custom reports zijn, project configurators, visuele effecten, en nog veel meer. Dit proces kan dagen tot vele maanden duren.
Integraties: uw website is zelden het gehele bedrijf. Meestal maakt het deel uit van een complex systeem dat ERP of POS software; warenhuis of logistieke software; leveranciersgegevens; Google Shopping of andere prijs aggregatoren; Amazon; eBay of andere handelsplatformen; en veel meer, bevat. Dit moet allemaal juist opgezet worden, opnieuw kost dit uren tot maanden werk.
Winkelinstellingen: bezorging- en betalingsmethoden, belasting en prijsinstellingen zijn vaak standaard, maar soms kan het behoorlijk ingewikkeld zijn en enkele dagen duren om in te stellen. Hieronder vind u een simpele Magento kosten rekenmachine dat een hele grove indicatie geeft van de kosten van uw project (de echte kosten berekenen we naar aanleiding van een gedetailleerde analyse van het eisenpakket en kan erg afwijken van wat deze rekenmachine aangeeft.

//]]>