Magento Web Development


Om ervoor te zorgen dat uw webshop de doelen bereikt die u gesteld heeft, moet u alles goed plannen en nadenken over allerlei aspecten van de website die gemaakt wordt, zoals keuze van het platform, design, UI/UX, hosting, de structuur van de catalogus, SEO etc. Ons bedrijf heeft honderden webwinkels ontworpen en wij bieden u een unieke Magento Website Development ervaring om u te helpen met het bouwen en onderhouden van uw winkel.
Ons Complete E-commerce Website Ontwikkelingspakket bevat de selectie van de host en de opzet van de server; het design van uw winkel met de beste UI/UX ontwerpen in gedachten (bruikbaarheid, conversion rate optimalisation, vergevorderde marketing instrumenten); functionaliteitsontwikkeling (waarbij extensions en custom coding gebruikt worden); de website SEO-vriendelijk maken; het verfijnen van de website snelheid en prestatie; migratie van de oude site of andere bronnen; en integratie met third party applications en services.

Verder helpen we u met email marketing, Adwords of SEO campagnes en verdere ontwikkeling van uw website om de vraag van de veranderende markt bij te houden. Omdat we erg vaardig zijn met het Magento platform, kunnen we u advies geven over verschillende specifieke aspecten van Magento webdesign en functionaliteit, dus aarzel niet om een vraag te stellen, want wij zijn geïnteresseerd in uw succes.
//]]>