Voor organisaties


1. Met welke technologieën werken jullie?

Ons team is gekwalificeerd om te werken met de volgende technologieën:
E-commerce platforms en CMS systemen.

1. Magento
2. WordPress
3. OroCommerce
4. OroCRM
5. Akeneo PIM
6. Shopify

Technologieën

1. HTML5
2. CSS3
3. Java Script
4. jQuery
5. Angular JS
6. Node.js
7. Bootstap
8. LESS/SASS
9. PHP5
10. Zend
11. Yii
12. Laravel

2. Welke standaarden en methodologieën volgen jullie?

Onze ontwikkelaars werken in overeenkomst met de geldende standaarden in deze industrie en de beste Magento ontwikkelingsgebruiken. Deze zijn in het bijzonder:

1. Magento standaarden.
2. PHP standaarden aanbevelingen.
3. Zend 2, (Afhankelijk van de omvang van het project en de gestelde eisen, volgen we of Waterfall of Agile methodologie, een klein beetje aangepast aan onze interne verwachtingen.)

3.Is jullie team gecertificeerd?

We hebben 15 gecertificeerde frontend en backend ontwikkelaars in het team.

4. Wat zijn de samenwerkingsmodellen die jullie aanbieden?

1. Vaste prijs. We bieden dit model voor projecten met een goed gedefinieerde omvang en gestelde eisen. Het past het best voor kleine projecten met de ontwikkelingsperiode van 1 tot 3 maanden, maar kan ook worden toegepast op grotere projecten die in kleinere iteraties zijn opgedeeld.
2. Tijd-en-Materiaal. Dit is de beste optie voor projecten zonder gedefinieerde eisen of met ontwikkelende eisen. Het belangrijkste voordeel is dat u nieuwe eisen aan het project kan toevoegen in iedere fase van het project.
3. Toegewijde ontwikkelaar of team. Als u liever uw eigen projecten beheert, kunt u een ontwikkelaar of ontwikkelingsteam inhuren en direct met hen samenwerken.

5. Bieden jullie ook white label diensten?

Ja. Als u liever niet onthult dat ons team betrokken is bij uw project, kunnen we white label diensten leveren. Als dat nodig is kunnen we een NDA overeenkomst tekenen dat door u of ons team wordt voorbereid.

6. Kan ik Mage 360 uitproberen op een kleine taak?

Ja. Het is een goede manier om te bepalen of ons bedrijf/onze ontwikkelaars goed bij u passen, dus we vinden het niet erg als u ons uitprobeert door een kleine taak.

7. Waar bevinden jullie ontwikkelingscapaciteiten?

Mage360 is een Magento e-commerce bedrijf met zijn hoofdkantoor in Nederland en met het ontwikkelingscentrum in Nederland – Oekraïne – Fillepijnen
//]]>